Új ORIGÓ vizsgajelentkezési információk

2020.04.03.

VIZSGAJELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK A VÉSZHELYZETBEN

Kedves Vizsgázók!

Az ELTE ORIGÓ Nyelvi Centrum Kft. a jelenlegi helyzetre való tekintettel fontosnak tartjuk a vizsgázók felé történő naprakész kommunikációt.

A Vizsgaközpont és Vizsgahelyünk minden csatornán keresztül arra buzdítja a vizsgázókat, hogy hónapról-hónapra jelentkezzenek és fizessék be a vizsgadíjat, mert amint el tud újra indulni a vizsgáztatás, feltehetően rengetegen szeretnének majd vizsgázni, és nagy lesz a torlódás.
Ezért is vezettük be a Priority Check In rendszert, mely szerint a jelentkezés egyfajta „sorszám” a legközelebbi vizsgára. A vizsgára való jelentkezési kedvet szeretnénk növelni azzal is, hogy minden hónapban az újrakezdésig 10 főt kisorsolunk, akik ingyen vizsgázhatnak az első lehetséges alkalommal.

Folyamatosan tájékoztatjuk vizsgázóinkat a Facebook oldalunkon és honlapunkon is, valamint a már jelentkezettek rendszeresen ingyenes felkészítő anyagokat és vizsgafelkészülési tippeket kapnak az online fiókjukba.

A Vizsgaközpont április 20-ig zárva tart, Vizsgahelyünket emailben (euroteamstudio@euroteamstudio.hu) és telefonon (06-1-235-0784, 06-1-2667891) is elérhetik.

A Vizsgajelentkezés menete: https://onyc.nyelvvizsgajelentkezes.hu/

ORIGÓ PRIORITY CHECK-IN, LEGYÉL TE AZ ELSŐ!
Az adott vizsgahónaphoz tartozó jelentkezési határidőt aktualizált formában az alábbi linken elérhető vizsganaptárunkban tüntetjük fel. Az egyes hónapokhoz kapcsolódóan ugyanitt feltüntetett nyelv és szint szerinti kínálatban sincs változás:
https://www.onyc.hu/2018-as-vizsganaptar

FONTOS VÁLTOZÁS viszont, hogy a vizsgahónap kiválasztásakor NE a vizsgaidőszakra jelenleg megjelölt időintervallumokat vegyék alapul, hanem a vizsgahónap kiválasztását úgy fogják fel, mintha sorszámot húznának. Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor tudunk megint vizsgákat tartani, de amikor újra lehetőségünk lesz rá, akkor elsőnek az áprilisi vizsgázókat vizsgáztatjuk le, majd a májusiakat és így tovább. Ezért célszerű, a nyelv-szint szerint választható legkorábbi lehetséges vizsgahónapra jelentkezni.

A vizsgajelentkezés adminisztratív folyamata egyebekben változatlan, a vizsgadíj befizetése az érvényes vizsgajelentkezés feltétele.
Amikor a vizsga pontos időpontja ismertté válik, a halasztást vagy a vizsgadíj 100%-os visszafizetésének lehetőségét biztosítani fogjuk, ezért a jelentkezés nem hordoz a vizsgázókra nézve semmilyen kockázatot.
(A tájékoztatás nem teljeskörű, az aktív vizsgajelentkezésekre vonatkozóan e-mailben küldünk egyedi tájékoztatást.)

Mindenki, akinek 2020. bármely hónapjára van aktív vizsgajelentkezése, ingyenes felkészülést támogató anyagokat kap.

További részletekért kattintson ide:
https://www.onyc.hu/news/origo-priority-check-in-legyel-te-az-elso

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük