TÁJÉKOZTATÁS a koronavírus veszélyeihez kapcsolódó óvintézkedésekről NYELVIZSGÁZÓINKNAK

Tisztelt Vizsgázók!

Vizsgahelyünk valamint a Vizsgaközpont szeretné felhívni figyelmüket a járványhelyzethez kapcsolódó intézkedések szigorú betartására.
Az olyan csoportos eseményeknél, mint a nyelvvizsga különös óvatossággal kell tekintettel lenni a saját mások egészségére.

Kérjük az alábbiakra fokozott figyelmet fordítsanak:

  • a vizsgát csak az kezdheti meg, aki teljesen egészséges (aki lázas, köhög, tüsszög, folyik az orra, stb. nem tartozik ebbe a kategóriába)
  • vizsgára való érkezéskor használjuk a a folyosókon illetve a termekbe készített kézfertőtlenítőt
  • tartsuk meg a minimális 1,5 méter távolságot (a beengedés előtti gyülekezéskor is kerüljük el a tömörülést, a szociális érintkezést mindenki köteles a lehető legkisebb mértékűre korlátozni)
  • A SZÁJAT ORROT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE A KÖZÖSSÉGI TEREKBEN KÖTELEZŐ (a szóbeli vizsgarészen a vizsga ideje alatt illetve a személyazonosság ellenőrzése céljából a maszkot a vizsgáztató és a teremfelügyelő felszólítására le kell venni)
  • törekedjünk a saját felszerelés használatára (lehetőség szerint legyen mindenkinél MASZK, kézfertőtlenítő, saját toll, szótár stb.)

Szeretnénk, ha senkinek sem lenne baja. Ha valaki mégis a vizsga előtt betegnek érzi magát, vagy a családban betegedett meg valaki illetve bármely okból otthonmaradásra kötelezett, kérjük telefonáljon be ügyfélszolgálatunkra és NE JÖJJÖN KÖZÖSSÉGBE!

Az épületbe csak  a vizsgázó léphet be, hőmérséklet ellenőrzés után, kísérők a vizsga ideje alatt nem tartózkodhatnak itt!

A vizsga elhalasztására a Vizsgaszabályzatban meghatározott módon van lehetőség.

Mindenkinek jó egészséget és sikeres vizsgát kívánunk!

 

 

COVID_Tájékoztató_vizsgázóknak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük