ORIGÓ Nyelvvizsga

(Akkreditált kétnyelvű vizsga)

Az Origó államilag elismert, kétnyelvű vizsgarendszer, amely a felvételi eljárásban többletpontot ér, Magyarországon mindenütt elfogadott, diplomakiváltáshoz és munkavállaláshoz egyaránt megfelelő. Vizsgarendszerének vizsgahely-hálózatában több mint 60 helyen szerezhető nyelvvizsga-bizonyítvány. Egyedülálló módon mind a 12 hónapban, hazánkban a legtöbb idegen nyelvből kínál vizsgalehetőséget. Az Origó vizsgarendszer megbízhatóságának, a vizsgaalkalmak gyakoriságának köszönhetően a cég 2015-ben visszaszerezte piacvezető szerepét.

Az ország legrégebbi és legnagyobb nyelvtudás-mérési tapasztalattal rendelkező intézményeként küldetésének tekinti a hiteles nyelvtudás-mérés értékeinek megőrzését. Stratégiai célkitűzése, hogy vizsgaközpontként megőrizze piacvezető pozícióját, valamint folyamatosan megújulva, innovatív módszerek kifejlesztésével szolgálja vizsgázóit.

Általános tudnivalók a jelentkezésről

Az itt közzétett adatok a Vizsgaközpont (ORIGÓ NYELVI CENTRUM www.onyc.hu) által megjelentetett információkat tartalmazzák.
Kérjük további információért keresse Vizsgahelyünket elérhetőségeinken, illetve látogassa meg a Vizsgaközpont honlapját!

A vizsga angol és német nyelvből minden hónapban tehető, ezeken kívül még további 28 nyelvből van lehetőség ebben a rendszerben vizsgázni.

Nyelviskolánkban – vizsgáztató tanárainkkal – mind személyes konktakt órák segítségével, mind online oktatás keretében készülhet a nyelvvizsgára.
Kérjük, tájékozódjon képzési kínálatunkról illetve kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Több nyelvből az Origó Nyelvi Centrum saját készítésű kiadványaiból készülhet fel a nyelvvizsgára, melyek a kereskedelmi forgalomban kaphatóak. Emellett honlapjukon megjelenítik azokat a kiadványokat, amelyeket vizsgáztatóik javasolnak a felkészüléshez. Ezek között szép számmal van, amit aktív vagy korábbi vizsgáztatóik, vizsgafejlesztőik írtak, és olyan feladatokat tartalmaznak, amelyek nemrég még “éles” vizsgán szerepeltek. Folyamatosan frissülő listájuk ITT érhető el: https://www.onyc.hu/kiadvanyok

VIZSGAjelentkezés

AZ ORIGÓ VIZSGÁRA KIZÁRÓLAG ONLINE LEHET JELENTKEZNI!

https://www.onyc.hu/origo-nyelvvizsga#application-wizard

VIZSGANAPTÁR

https://www.onyc.hu/news/2021-es-vizsganaptarunk

VIZSGASZABÁLYZAT

https://www.onyc.hu/news/2021-es-vizsganaptarunk

Kiemelt partnerünk: https://nyelvvizsga.hu/