ORIGÓ Nyelvvizsga

(Akkreditált kétnyelvű vizsga)

Általános tudnivalók a jelentkezésről

Az itt közzétett adatok a Vizsgaközpont (ORIGÓ NYELVI CENTRUM www.onyc.hu) által megjelentetett információkat tartalmazzák.
Kérjük további információért keresse Vizsgahelyünket elérhetőségeinken, illetve látogassa meg a Vizsgaközpont honlapját!

A vizsga angol és német nyelvből minden hónapban tehető, ezeken kívül még további 28 nyelvből van lehetőség ebben a rendszerben vizsgázni.

Nyelviskolánkban – vizsgáztató tanárainkkal – mind személyes konktakt órák segítségével, mind online oktatás keretében készülhet a nyelvvizsgára.
Kérjük, tájékozódjon képzési kínálatunkról illetve kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Több nyelvből az Origó Nyelvi Centrum saját készítésű kiadványaiból készülhet fel a nyelvvizsgára, melyek a kereskedelmi forgalomban kaphatóak. Emellett honlapjukon megjelenítik azokat a kiadványokat, amelyeket vizsgáztatóik javasolnak a felkészüléshez. Ezek között szép számmal van, amit aktív vagy korábbi vizsgáztatóik, vizsgafejlesztőik írtak, és olyan feladatokat tartalmaznak, amelyek nemrég még “éles” vizsgán szerepeltek. Folyamatosan frissülő listájuk ITT érhető el: https://www.onyc.hu/kiadvanyok

VIZSGAjelentkezés

AZ ORIGÓ VIZSGÁRA KIZÁRÓLAG ONLINE LEHET JELENTKEZNI!

https://www.onyc.hu/origo-nyelvvizsga#application-wizard

VIZSGANAPTÁR

https://www.onyc.hu/news/2020-as-vizsganaptarunk

Vizsgaszabályzat 

https://www.onyc.hu/uploads/dokumentumtar/file/36/ORIGO_vizsgaszabalyzat_20190201_tervezet_6.2_web_20181201.pdf

VIZSGADÍJAK:

Aktuális díjszabásért kattintson IDE: https://www.onyc.hu/uploads/dokumentumtar/file/47/vizsga_-__s_elj_r_si_d_jaink_20190201_1.0_20190417.pdf

A VIZSGADÍJ TÖBBFÉLEKÉPPEN IS BEFIZETHETŐ:

1. Bankkártyával az online vizsgajelentkezés során
2. Átutalással Számlaszámunk: OTP 11708049-20000844-00000000 
Kedvezményezett: ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft.
Közlemény rovat: az e-mailben kapott ötjegyű online kód, neved, születési időd
3. OTP-fiókban közvetlenül a számlánkra Számlaszámunk: OTP 11708049-20000844-00000000
Közlemény rovatba: az e-mailben kapott ötjegyű online kód, neved, születési időd
4. A vizsgaközpontunk által kibocsátott, és vizsgahelyeinken elérhető sárga csekken

Kérjük, figyeljenek a bankszámlaszám helyes megadására, ellenkező esetben a jelentkezés meghiúsulhat!

 

KÉSZPÉNZFELADÁSI UTALVÁNYT (RÓZSASZÍN CSEKKET) NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI. KIZÁRÓLAG AZ 1-4 PONTBAN FELSOROLT FIZETÉSI MÓDOKKAL LEHET A VIZSGADÍJAT KIFIZETNI.

ESÉLYEGYENLŐSÉG

A fogyatékkal élők jelentkezéskor (orvosi szakvéleményt is mellékelve) kérhetik a vizsga könnyítését.
Az esélyegyenlőség biztosításának feltételeiről részletesebben vizsgaszabályzatban olvashat.

Az EUROTEAM STÚDIÓ a meghirdetett vizsgaidőszakok mindegyikében szervez ORIGÓ nyelvvizsgát, kérjük a jelentkezéskor válasszák ki vizsgahelyünket!

„Az életre, és nem a nyelvvizsgára tanulunk!”ez az ELTE Origó Nyelvi Centrum filozófiája. A több évtizedes nyelvoktatási és nyelvtudásmérési tapasztalat birtokában, az esélyegyenlőség jegyében kínálják az akkreditált, államilag elismert kétnyelvű ORIGÓ nyelvvizsgát.

2020.04.03.

VIZSGAJELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK A VÉSZHELYZETBEN

Kedves Vizsgázók!

Az ELTE ORIGÓ Nyelvi Centrum Kft. a jelenlegi helyzetre való tekintettel fontosnak tartjuk a vizsgázók felé történő naprakész kommunikációt.

A Vizsgaközpont és Vizsgahelyünk minden csatornán keresztül arra buzdítja a vizsgázókat, hogy hónapról-hónapra jelentkezzenek és fizessék be a vizsgadíjat, mert amint el tud újra indulni a vizsgáztatás, feltehetően rengetegen szeretnének majd vizsgázni, és nagy lesz a torlódás.
Ezért is vezettük be a Priority Check In rendszert, mely szerint a jelentkezés egyfajta „sorszám” a legközelebbi vizsgára. A vizsgára való jelentkezési kedvet szeretnénk növelni azzal is, hogy minden hónapban az újrakezdésig 10 főt kisorsolunk, akik ingyen vizsgázhatnak az első lehetséges alkalommal.

Folyamatosan tájékoztatjuk vizsgázóinkat a Facebook oldalunkon és honlapunkon is, valamint a már jelentkezettek rendszeresen ingyenes felkészítő anyagokat és vizsgafelkészülési tippeket kapnak az online fiókjukba.

A Vizsgaközpont április 20-ig zárva tart, Vizsgahelyünket emailben (euroteamstudio@euroteamstudio.hu) és telefonon (06-1-235-0784, 06-1-2667891) is elérhetik.

A Vizsgajelentkezés menete: https://onyc.nyelvvizsgajelentkezes.hu/

ORIGÓ PRIORITY CHECK-IN, LEGYÉL TE AZ ELSŐ!
Az adott vizsgahónaphoz tartozó jelentkezési határidőt aktualizált formában az alábbi linken elérhető vizsganaptárunkban tüntetjük fel. Az egyes hónapokhoz kapcsolódóan ugyanitt feltüntetett nyelv és szint szerinti kínálatban sincs változás:
https://www.onyc.hu/2018-as-vizsganaptar

FONTOS VÁLTOZÁS viszont, hogy a vizsgahónap kiválasztásakor NE a vizsgaidőszakra jelenleg megjelölt időintervallumokat vegyék alapul, hanem a vizsgahónap kiválasztását úgy fogják fel, mintha sorszámot húznának. Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor tudunk megint vizsgákat tartani, de amikor újra lehetőségünk lesz rá, akkor elsőnek az áprilisi vizsgázókat vizsgáztatjuk le, majd a májusiakat és így tovább. Ezért célszerű, a nyelv-szint szerint választható legkorábbi lehetséges vizsgahónapra jelentkezni.

A vizsgajelentkezés adminisztratív folyamata egyebekben változatlan, a vizsgadíj befizetése az érvényes vizsgajelentkezés feltétele.
Amikor a vizsga pontos időpontja ismertté válik, a halasztást vagy a vizsgadíj 100%-os visszafizetésének lehetőségét biztosítani fogjuk, ezért a jelentkezés nem hordoz a vizsgázókra nézve semmilyen kockázatot.
(A tájékoztatás nem teljeskörű, az aktív vizsgajelentkezésekre vonatkozóan e-mailben küldünk egyedi tájékoztatást.)

Mindenki, akinek 2020. bármely hónapjára van aktív vizsgajelentkezése, ingyenes felkészülést támogató anyagokat kap.

További részletekért kattintson ide:
https://www.onyc.hu/news/origo-priority-check-in-legyel-te-az-elso