ANGOL  vagy NÉMET egyéni nyelvtanfolyam (30 órás)

Az Euroteam Stúdió teljes körű nyelvi képzést ajánl az otthon tanulni szándékozók számára. Egyéni tanulóink nyelvi szintjére, igényére és ritmusára szabott foglalkozásainkon az általános nyelvi készségek, az alapos nyelvtantudás, valamint a mindennapi élet aktuális témaköreihez kapcsolódó szókincs fejlesztése mellett nagy hangsúlyt helyezünk a szóbeli kommunikáció begyakoroltatására, az angol nyelv és modern szófordulatai elsajátítására, magabiztos használatára is.

Kezdőtől a felsőfokú szintig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő minőségi oktatást, ezért telefonon vagy e-mailen történő egyeztetés után, a tanfolyam megkezdése előtt ingyenes online szintfelmérést végzünk.

Tankönyveinket, online tananyagainkat is a tanuló szintjének és igényeinek megfelelően állítjuk össze kiváló tanári gárdánk segítségével. Mindezekhez még színes rövid videókat és a témakörbe illeszkedő izgalmas dalszövegeket is biztosítunk. Kötetlen, jó hangulatú óráinkon észrevétlenül szalad az idő.

A tanfolyam megkezdése előtt egyénileg ingyenes online szintfelmérés történik.

Az online képzés adott moduljának elvégzése után modulzáró vizsgát tesznek a tanulók, mely a képzés részeként tehető le. Sikeres modulzáró vizsga esetén tanúsítványt adunk a képzés elvégzéséről.

Képzés díja:  6.900,-Ft/óra/fő

Részletfizetési lehetőség:
amennyiben 4 hétnél tovább tart a képzés két részletben 103.500 Ft,-/részlet

Nyilvántartási szám: B/2020/000610


 


   


NYELVVIZSGAFELKÉSZÍTÉS

Mind kontaktórás mind online formában is tehet szert megfelelő vizsgarutinra.

Válasszon vizsgáztató tanárainknál egy színvonalas és eredményes nyelvvizsgafelkészítést angol és német nyelvből.

Jelentkezni lehet az iskolánkban minden hónapban letehető Pannon és ORIGÓ nyelvvizsgákra, valamint az egyes szakmai és más vizsgarendszerek vizsgatípusaira.

Egy kurzus (12 óra) ára: B2 szinten 7.500,-Ft/óra/fő
                                        C1 szinten 8.100,-Ft/óra/fő 

Nyilvántartási szám: B/2020/000610