Rólunk

 

Nyelviskola és Vizsgahely

 

Nyelvoktatás – Felnőttoktatás
Az Euroteam Stúdió 1992 óta vesz részt a magyar felnőttoktatás szakmai élvonalában.
1995 óta a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetségének minősített tagja vagyunk.
2002 decemberétől akkreditált intézményként működünk, 2003 februártól akkreditált angol és német nyelvi programjaink szerint oktatunk.
1993 óta folyamatosan együttműködünk a Fővárosi Munkaügyi Központtal, így a munkanélküli hallgatók kedvezményesen tanulhatnak képzéseinken.
2014 augusztusától nyelviskolánk engedélyezett felnőttképzési intézmény E-00547/2014

Garancia a hallgatók sikeréhez
Ismerjük a piaci igényeket, és messzemenően alkalmazkodni tudunk általános és szakirányú nyelvi képzéseinkkel mindenfajta egyéni igényhez, elképzeléshez. Folyamatosan részt veszünk hazai és európai úniós pályázatokon. (pl: TÁMOP 2.1.2.; Diplomamentő) Az emberközpontúság és a céltudatosság az a két fő erő, amely sikerünk kulcsa.

Célunk
Az idegen nyelv célirányos elsajátítása. Hallgatóink széleskörű igényeinek kielégítése, a nyelvtanulással kapcsolatos kérdések, problémák tisztázása, gyakorlati megoldások keresése.

Tanóráink jó hangulatban telnek, hallgatóink elégedettek és szívesen folytatják nálunk a képzéseket felsőbb szinteken is. Kollégáink várják Önt a Belváros szívében, jól megközelíthető helyen lévő nyelviskolánkban és vizsgahelyünkön.

Tapasztalataink vannak hosszútávú (pl. 800 órás) és rövidtávú (pl. 36 órás) tanfolyamok szervezésében, lebonyolításában, cégekhez kihelyezett tanfolyamok, valamint vezetők egyéni oktatásában is. A sikeres nyelvvizsgák aránya hozzávetőlegesen eléri a 80 százalékot.

Nyelviskolánk a FVSZ Minőségbiztosítási Rendszerét működteti, és 1995 óta rendelkezik annak minősítésével.